Driver du ett företag och har funderat på att beställa catering i Stockholm? Att erbjuda dina medarbetare läckra måltider är fördelaktigt på flera olika sätt. Här kommer vi att kika närmare på några av de främsta fördelarna!

Fördelarna med att beställa catering i Stockholm

När ditt företag beställer catering förser du medarbetarna i företaget med mat och dryck. Genom att anlita en lokal cateringfirma kan du till exempel lyxa till lunchen eller tillhandahålla mat i samband med ett event. Oavsett anledning är detta ett enkelt och effektivt sätt att hålla medarbetarna nöjda och glada. Medarbetare som äter tillsammans bygger nämligen enklare affärsmässiga förhållanden. Dessutom gillar många människor att avnjuta en god måltid tillsammans med andra som en social aktivitet. Så genom att beställa catering i Stockholm skapar du en positiv arbetsmiljö för dina anställda.

Detta är några av de många fördelarna med att erbjuda mat och dryck genom catering:

  • stärkt arbetsmoral och företagskultur
  • enklare att attrahera och behålla kompetenta medarbetare
  • optimerad tidsanvändning
  • ökad produktivitet
  • du främjar goda matvanor
  • dina medarbetare förs samman i ett socialt sammanhang.

Catering stärker arbetsmoralen och företagskulturen

Den genomsnittlige kontorsarbetaren spenderar en stor del av dygnet på kontoret. Därför är det viktigt att dina medarbetare faktiskt tycker om att vistas på kontoret och erbjuds en meningsfull tillvaro. Genom att beställa catering i Stockholm kan du erbjuda dina anställda möjligheten att koppla av, äta och socialisera med sina kollegor. På så sätt stärks företagskulturen och arbetsmoralen.

Dessutom är sannolikheten stor att nöjda medarbetare väljer att stanna kvar på företaget och fortsätta att utvecklas. Att erbjuda mat och dryck genom catering är med andra ord ett effektivt sätt att attrahera och behålla kompetent personal.

Beställ catering i Stockholm och optimera tidsanvändningen

Kontorsarbetare lämnar ofta kontoret för att äta lunch ute. Det kan innebär att hela deras lunchrast (eller ibland mer) går åt till att luncha utanför kontoret. En bieffekt av att tillhandahålla lunch via catering är att tidsanvändningen optimeras. För när den färdiga maten sammanförs med dina medarbetare behöver de inte ge sig ut i jakt på någonting att äta. Även om du inte kan erbjuda catering varje dag kan det alltså finnas fördelar med att göra detta emellanåt!